1)Francalık un (Somunluk un)

Protein      :(KM) % 11-12

Kül miktarı:(KM) %065

Rutubet     : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir

ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI:

-Ekmek için dirençli Elastik hamur  oluşumu sağlar.

-Yüksek su kaldırma kapasitesiyle elde edilecek ürün adedine yüksek verimlilik sağlar.

-Ekmek içi gözenek  yapısı  mükemmeldir, kabuk rengi  ve yumuşaklığı ile ekmekte aranan özelliği sağlar.

-Yaz aylarındaki sıcaklığa karşı hamur özelliklerini uzun süre korur.

2)Pidelik un

Protein      :(KM) % 10,5- 11

Kül miktarı:(KM) %070

Rutubet     : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir

ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI

-Elastik ve direnci yüksek olum imalat aşamasında fire vermez

-Yoğurma ve su almada çektiği su alma oranı yüksektir.

-Hamur açımı kolaydır.

3)Bölgesel  un (özel içerikli un)

Protein      :(KM) % 9-10

Kül miktarı:(KM) %075

Rutubet     : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir

ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI

-Yöresel olarak yapılan ekmek çeşitlerinde kullanılır.

-Fırın ateşine mukavemeti  yüksektir.

-Hamur içine konan malzemeyi  taşıma kapasitesi yüksektir.

 4) MUNZUR UN

Munzur un, 5 kg’lık ve 10 kg’lık paketlerde üretilmektedir. Böreklik, baklavalık buğday unu ile tam buğday unu olmak üzere iki tiptir.