1)Francalık un (Somunluk un)
Protein :(KM) % 11-12
Kül miktarı:(KM) %065
Rutubet : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir
ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI:
-Ekmek için dirençli Elastik hamur oluşumu sağlar.
-Yüksek su kaldırma kapasitesiyle elde edilecek ürün adedine yüksek verimlilik sağlar.
-Ekmek içi gözenek yapısı mükemmeldir, kabuk rengi ve yumuşaklığı ile ekmekte aranan özelliği sağlar.
-Yaz aylarındaki sıcaklığa karşı hamur özelliklerini uzun süre korur.
2)Pidelik un
Protein :(KM) % 10,5- 11
Kül miktarı:(KM) %070
Rutubet : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir
ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI
-Elastik ve direnci yüksek olum imalat aşamasında fire vermez
-Yoğurma ve su almada çektiği su alma oranı yüksektir.
-Hamur açımı kolaydır.
3)Bölgesel un (özel içerikli un)
Protein :(KM) % 9-10
Kül miktarı:(KM) %075
Rutubet : %14,5 Esasına göre paketlenmiştir
ÜRÜN AYRICALIKLARI VE FAYDALARI
-Yöresel olarak yapılan ekmek çeşitlerinde kullanılır.
-Fırın ateşine mukavemeti yüksektir.
-Hamur içine konan malzemeyi taşıma kapasitesi yüksektir.
4) MUNZUR UN
Munzur un, 5 kg’lık ve 10 kg’lık paketlerde üretilmektedir. Böreklik, baklavalık buğday unu ile tam buğday unu olmak üzere iki tiptir.